De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Dalende Voedselkwaliteit

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Dalende Voedselkwaliteit

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De voedsel- en warenautoriteit is met nieuwe cijfers gekomen waaruit blijkt dat de hoeveelheid residuen van bestrijdingsmiddelen(MRL's )omlaag moeten en gelukkig ook bij veel winkels dalende zijn.
Daarmee wordt gesuggereerd en geconcludeerd dat het voedsel veiliger en gezonder is.
Waar ik echter nergens iets over lees (en dus kennelijk ook geen onderzoek naar wordt gedaan) is hoe het daadwerkelijk gesteld is met de voedselkwaliteit en dan bedoel ik met name de voedingswaarde en de percentages vitaminen en mineralen. Uit een ouder onderzoek bleek namelijk dat deze gedurende 20 jaar sterk zijn afgenomen.Dat is ernstig.

OrganisatieFontys Hogescholen
AfdelingFontys Hogeschool Bedrijfskunde en Logistiek
Gepubliceerd inSP website afdeling Eindhoven en eigen weblog
Jaar2010
TypeBijdrage aan periodiek
TaalOnbekend

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk