De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Afstudeerwerk publiceren op HBO Kennisbank

Heb jij een afstudeeronderzoek geschreven en wil je deze delen op HBO Kennisbank? Om je onderzoek en/of je afstudeerproducten via de HBO Kennisbank beschikbaar te maken, dienen deze te zijn opgenomen in de repository van één van de deelnemende hogescholen. Hier staan ook de gegevens van de contactpersoon per hogeschool.

In veel gevallen kunnen onderzoekspublicaties en afstudeerproducten via de bibliotheek van de hogeschool worden opgenomen. Neem voor meer informatie contact op met de eigen hogeschool.

Omgaan met vertrouwelijke informatie

Staan in jouw afstudeerwerk persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie (bv. (interne) adressen en telefoonnummers, gegevens over patiënten c.q. cliënten, financiële of organisatorische gegevens of productinformatie, studentnummer) dan bieden wij een aantal tips om hiermee om te gaan. Bekijk hiervoor het document Publiceren-van-je-afstudeerwerk-in-de-HBO-Kennisbank .

Open access

HBO Kennisbank wil zoveel mogelijk onderzoek open access beschikbaar maken. Op openaccess.nl en auteursrechten.nl staat meer informatie over dit onderwerp.

Hou rekening met de belanghebbende van het onderzoek. Is het onderzoek bijvoorbeeld in opdracht van een organisatie, check eerst even of het gedeeld mag worden.

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk