De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Voorkom dat consumenten uit duurzaamheidsoogpunt ongezonder gaan eten

Open access

Voorkom dat consumenten uit duurzaamheidsoogpunt ongezonder gaan eten

Open access

Samenvatting

Hoe maak je een optimaal voedingsproduct dat betaalbaar en duurzaam is en van hoge kwaliteit? Die vraag staat centraal in het werk van dr. Peter de Jong, principal scientist food processing bij NIZO Food Research. Met zijn kennis en ervaring van modelleren berekent De Jong onder andere ecologische voetafdrukken van voedingsmiddelen. Dat geeft verrassende inzichten.

OrganisatieVan Hall Larenstein
LectoraatZuivelprocestechnologie
Gepubliceerd inVoeding Magazine NZO, Vol. 34, Uitgave: 2, Pagina's: 24-27
Datum2021-11-01
TypeArtikel
ISSN0922-8012
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk