Assessing students’ satisfaction with on-campus cafeterias in Dutch universities from Fryslan region
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Assessing students’ satisfaction with on-campus cafeterias in Dutch universities from Fryslan region
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
The impact of service quality dimensions, food and beverage quality and price fairness on student satisfaction
Organisatie | NHL Stenden Hogeschool |
Opleiding | International Hospitality and Service Management (master) |
Afdeling | Academie Stenden Hotel Management School |
Datum | 2021-10-07 |
Type | Master |
Taal | Engels |