Sustainable Consumption and Behaviour toward Farming Methods
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Sustainable Consumption and Behaviour toward Farming Methods
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
"This LYCar company report is focused on the general topic of the adoption of local foods on behalf of the Hotelschool The Hague Research Centre. After redefining the research topic, the focus shifted towards consumer purchasing behaviour and the adoption of locally grown vegetables. The research is structure through the steps of the Design Based Research Cycle.
"
Organisatie | Hotelschool The Hague |
Opleiding | Hospitality management |
Partner | Hotelschool The Hague |
Jaar | 2023 |
Type | Bachelor |
Taal | Engels |