De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Pilot gezond genieten

naar een gezonder productaanbod in de foodservice : samenvatting van beroepsopdracht

Open access

Pilot gezond genieten

naar een gezonder productaanbod in de foodservice : samenvatting van beroepsopdracht

Open access

Samenvatting

In deze pilot wordt in samenwerking met cateraar VITAM en database leverancier PS in foodservice onderzocht waar koks tegen aanlopen bij het ontwikkelen van een gezond aanbod en welke tools daarvoor relevant zijn. Het doel van deze pilot is om binnen 20 weken een beperkt aantal bestaande tools voor koks te evalueren en om daarmee een advies uit te brengen aan PS in foodservice en VITAM. Om dit doel te kunnen bereiken is een hoofdvraag geformuleerd: “Welke tools zijn het meest gebruiksvriendelijk en doeltreffend voor de koks van VITAM om een gezond aanbod te realiseren en waar kunnen deze tools nog op verbeteren?”

OrganisatieHAS Green Academy
AfdelingFood Design and Innovation
LectoraatVoeding en Gezondheid
Datum2019-06-28
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk