De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Onderzoek Peradis en bacteriën

vermindering aanwezige bacteriën Peradis

Open access

Onderzoek Peradis en bacteriën

vermindering aanwezige bacteriën Peradis

Open access

Samenvatting

Bacteriën en kiemen komen veel voor op melkveebedrijven en kunnen besmettingen veroorzaken. Het bestrijden en voorkomen van de aanwezigheid hiervan wordt daarom ook steeds belangrijker met het oog op de duurzaamheid van het vee. DeLaval heeft hiervoor een concept ontwikkeld wat de melkbekers reinigt met het zogenaamde middel Peradis en wil hiermee een veiligere en schonere omgeving bieden voor het melkvee.

OrganisatieAeres Hogeschool
AfdelingDier- en Veehouderij
PartnerAeres Hogeschool Dronten
Jaar2022
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk