Competentiemanagement bij Bakker Ammerlaan
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Competentiemanagement bij Bakker Ammerlaan
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
Het onderzoek richt zich op het meten en verbeteren van de competenties van verkoopmedewerkers binnen Bakker Ammerlaan. De aanleiding van dit onderzoek zijn de ontwikkelingen die plaats hebben gevonden. Zo is er een transitie gaande binnen de directie, is de organisatie de afgelopen periode gegroeid en is er een ontwikkeling gaande in de stijl van de winkels. Door de groei van de organisatie is de inzet en het gebruik van HR-instrumenten achter gebleven. Door het inzetten van competentiemanagement wil de organisatie de prestaties van de medewerkers kunnen verbeteren en zo een sterke concurrentiepositie behalen ten opzichte van de supermarkten. De volgende hoofdvraag komt naar voren in het onderzoek: Op welke manier kan Bakker Ammerlaan de competenties van de verkoopmedewerkers meten en verbeteren?
Organisatie | Hogeschool Leiden |
Opleiding | Human Resource Management |
Afdeling | Faculteit M&B |
Partner | Bakker Ammerlaan |
Datum | 2017-08-30 |
Type | Bachelor |
Taal | Nederlands |