Procesoptimalisatie warehouse Intersnack Hardinxveld-Giessendam
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Procesoptimalisatie warehouse Intersnack Hardinxveld-Giessendam
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
Welke verbeteringen kunnen er in het huidige proces van het aanvoeren van goederen aan de productieafdeling doorgevoerd worden, ter voorkoming van de stilstanden in het productieproces veroorzaakt door het niet tijdig aanvoeren van goederen?
Organisatie | Hogeschool Rotterdam |
Opleiding | Logistics Management |
Afdeling | IGO |
Partner | Intersnack Hardinxveld-Giessendam |
Jaar | 2015 |
Type | Bachelor |
Taal | Nederlands |