De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Scriptie V2

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

In deze scriptie wordt de aandacht gevestigd op het onderzoeken, opbouwen en het uitwerken van de afstudeeropdrachten met betrekking tot industriële automatisering. Hierbij zal als eerst een omschrijving gegeven worden over het bedrijf; wat voor bedrijf betreft het, wat zijn de werkzaamheden, waar is Beuk engineering in gespecialiseerd. Daarbij wordt er iets verteld over het tot stand komen van de opdrachten; hoe is Beuk engineering aan deze opdrachten gekomen en waarom.
Daarna zullen beide opdrachten uitgebreid en inhoudelijk uitgelegd worden. Bij deze uitleg zal als eerst verteld worden over welke onderzoeken en analyses er verricht zijn om opdrachten te onderbouwen. Aansluitend zal vertelt worden hoe de opdrachten opgebouwd zijn en hoe deze functioneren in de praktijk.
Aan het begin van de stage werd in het plan van aanpak een aantal verwachte resultaten opgesteld met betrekking tot de opdrachten. In deze scriptie worden de verwachte resultaten vergeleken met de uiteindelijke resultaten. Uit deze resultaten worden een aantal conclusies getrokken met betrekking tot de opdracht. Aan de hand van de getrokken conclusies zijn er een aantal aanbevelingen opgesteld met betrekking tot de opdrachten.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingTISD Elektrotechniek
AfdelingAcademie voor Technologie, Innovatie & Society Delft
PartnersBeuk engineering
Jaar2014
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk